Bedrijf kopen

Overweegt u om een bedrijf te kopen? Allicht is uw groei aan het stagneren of wilt u gewoonweg uw bedrijfsdoelstellingen behalen middels het kopen van een andere onderneming. Of u nu een concurrerende onderneming wilt kopen, een langverwachte ondernemerswens in vervulling laten gaan, ofwel een deel van uw vermogen investeren.  Wat uw reden ook mag zijn voor het kopen van een bedrijf, bij Venturefirm bent u aan het juiste adres.

In eerste instantie bepalen we samen met u uw aankoopstrategie, waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Te denken valt aan:

 • De markt(en) waarin u geïnteresseerd bent;
 • De dynamiek van de betreffende sector(en);
 • Wat de beoogde omvang van het bedrijf is;
 • En, welke cultuur u goed past.

Vervolgens maken wij in samenspraak met u een zoekprofiel aan, waarmee we aan de slag gaan.

Bedrijfsovername

Heeft u al een bedrijf ter overname voor ogen, dan kan Venturefirm u hierin ontzorgen. Een bedrijfsovername kan op verschillende manieren geschieden. Samen met u stellen wij alles in het werk om tot een succesvol bedrijfsovernameproces te komen.  Door onze ruime ervaring, kennen we als geen ander de mogelijke valkuilen, maar tevens de succesfactoren om het beste resultaat te behalen.

Venturefirm doet meer

Naast het begeleiden van aankoopprocessen kan Venturefirm u thans van dienst zijn bij de verkoop van uw eigen bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

 • Profin
  “Zelden een organisatie meegemaakt die zo met cliënten omgaat.” Profin
 • Fysiotherapiepraktijk Römer
  “Venturefirm is in ons verkooptraject pro-actief geweest en heeft ons deskundig begeleid. ” Fysiotherapiepraktijk Römer
 • Compressor Service Techniek
  “Venturefirm heeft de verkoop van mijn bedrijf tot in de puntjes verzorgd. Goede adviezen en prima begeleiding die ik kan aanbevelen aan eenieder zijn bedrijf ook wil verkopen.” Compressor Service Techniek

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.